2011-01-06 ? 17:48:18

Dag 05 – Min bästa vän

Asså ja har ingen bästavän som man hade när man var liten utan har många kompisar som betyder mkt. Men dom är två betyder nog mest även om vi bråkar ibland...

Frida Norrman
Jag lärde känna dig när du kom till klassen i tvåan tror ja, vi blev ganska snabbt vänner och dt är vi fortfarande. Vi är ganska olika men har endå väldigt kul tsm, vi har minnen som 4H lägret, idol, liseberg och rixfm,karaten, vristulven och massa massa annat som ja nt kmr ihåg nu för stunden. Men ja älskar dig Frida och ja hoppas vi kmr känna varandra hela livet eftersom vi ska gå armkrok och heta Esther och Agda när vi blir gamla.



Lisa Wendt
Vi blev bästisar när vi gick på dagis och var dt till femmen ungefär.. På mellanstadiet växte vi ifrån varandra och dt var väldigt synd för dt kmr ju aldrig precis bli som förr. Men vi kan ha väldigt kul tsm även om vi är osams ibland fast dt var väldigt längesen nu :)  Men ja litar på dig och kmr aldrig glömma dig och hoppas också vi kmr känna varandra hela livet. Vi har också massa minnen som simsjön, krikilin, båten, 4H veckorna och lägret och massa annat. Jag älskar dig Lisa .




puusss/ Hanna
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: